Twingly er oppe igjen

Og gledelig nok er det flere som har tatt det i bruk på tross av at det har vært nede en stund.

twinglyoppeigjen

Det er ikke mange , men på tross av nedetiden fant to bloggere (jeg holder vår lenke utenfor) veien til vårt store intervju med solforskeren Pål Brekke. Vinklingen gikk selvsagt på kritikken mot Al Gore, men for meg var det flere interessante emner i denne artikkelen. Jeg likte spesielt godt de siste avsnittene:

 

Brekke drikker ikke kaffe, bare vann og litt te. Men han elsker vin.

Rød og hvit, og han kan røpe at en forsker fra University of Oregon har sett på vinproduksjonen i flere distrikter over hele verden.

Hans konklusjon er at temperaturøkningen de siste 30 årene, men altså ikke de åtte siste, har ført til bedre vinkvalitet. Og vin som inneholder mer alkohol.

– Vi kan takke sola for bedre vin, sier Brekke smilende.

Et kjapt søk viser også at det er flere blogger som lenker til andre artikler på TU.no i dag:

Det er mange flere, men disse kom etter at vi implementerte Twingly.

Jeg skrev tidligere i dag at vi skulle legge ut Twingly-saken i annonsen vår som går på Aftenposten, men nå er jeg usikker. Jeg synes rett og slett at disse tre sakene er så gode at jeg ikke har lyst til å fjerne noen av de:

Dessuten synes jeg også at denne står langt fremme i køen: Vil ha servicehefte for hus

 • http://waagenilsen.wordpress.com Anders Waage Nilsen

  Flott med twingly. Bra at selv de eldste elevene i medieklassen følger med i timen:-)

 • http://www.tu.no/ Anders Brenna

  Ja, vi gamlinger må stå sammen. Nå håper jeg at resten av gamlehuset (papiraviser og -blader) blir med og skjønner at dette er noe positivt.

  Det skjønte jo gamlingene på gamlehjemmet der de så på YouTube. Hvorfor kan ikke gamlingene i media skjønne det samme?

 • ad

  Hei, jeg tillater meg en kommentar litt på siden av det posten din egentlig handlet om.

  For meg framsto artikkelen om første bil under Bjørvika som den siste i en endeløs rekke av reiterasjoner av hva Bjørvika-tunnelen er for noe. Det kunne vært greit hvis den hadde bragt noe ny informasjon om tunnelen, men det gjorde den ikke, selv om dere hadde fått med faktaboks om tunnelen.

  Greit nok; det var kjøreturen som skulle omtales, men om den ble enda mindre skrevet. Mulig jeg er litt rar, men jeg satt bare igjen med spørsmål etterpå, og ingen svar. Hvilken bil ble kjørt? Hvem fikk sitte på? Hvor lang tid tok turen? Startet man faktisk ute i friluft på ene siden og kom ut i friluft på andre siden?

  Dette var selvfølgelig ikke viktig nok til å plage journalisten med en epost, men når du trekker fram artikkelen her så.. :)

 • http://www.tu.no/ Anders Brenna

  @ad
  Hei!

  Jeg setter veldig pris på at du gir oss den tilbakemeldingen, og når jeg nå leser artikkelen om igjen, så ser jeg at du har veldig rett i det du skriver.

  Nå kjenner ikke jeg hele forløpet ettersom jeg bare har vært i Teknisk Ukeblad, men jeg vet likevel at dette er en av mange artikler i en serie. Noen av de tidligere sakene ligger i en liste med lenker på høyre side, men vi de kommer ikke så godt frem.

  Dette er noe vi jobber med for å bli bedre på, slik at det blir naturlig for nye lesere som kommer utenfra å hoppe inn i lange artikkelserier. Min personlige mening er at det løses best med lenker i selve teksten, der det henvises til tidligere saker. Dessutenbør vi nok plukke litt mer ut fra sakene vi lenker til, for å fylle litt bedre opp.

  I tillegg jobber vi med noen ekstra tjenester som skal gjøre det litt mer spennende med nye tunneller og bygg. Vi ønsker å få til en blanding av foto, video, grafikk og animasjon for å gi våre lesere en opplevelse av å være tilstede gjennom oss når vi rapporterer fra slike hendelser.

  Jeg tør ikke erklære tidspunkter før vi er i gang med det, men vi har bestilt utstyr og så vidt begynt å teste.