Teknisk Ukeblad på nett

Etter en litt rolig nyhetssommer der nyhetsbrevet vårt ble sendt ut på ukentlig basis istedenfor daglig, har vi nå begynt med daglig utsendelse igjen.

I den redaksjonelle spalten har jeg skrevet noen få ord, og også laget en liten oversikt over relevante lenker til Teknisk Ukeblad på nett. Selv om den neppe er interessant for alle, tenkte jeg at den kunne være en grei oversikt å ha i en permalenke, så jeg legger den ved her:

Nettsjefen anbefaler

Nå er vi i gang for fullt igjen. Teknisk Ukeblad kommer i posten denne uken, og nyhetsbrevet kommer daglig igjen til de som ønsker det.

Dersom det er noen som ønsker å bytte mellom ukentlig og daglig nyhetsbrev, eller velge ut hvilke bransjer de vil ha nyheter fra, kan det gjøres på administrasjonssiden her.

Nyhetsbrevet er forøvrig gratis, så det er bare å sende det videre hvis det er noen dere mener bør lese nyhetene fra Norges viktigste bransjer. Vi minner også om at hver enkelt artikkel enkelt kan deles på Twitter, Facebook, eller gjennom epost ved å klikke på lenkene øverst i artiklene.

Her er Teknisk Ukeblad på nett:

Andre nettpublikasjoner:

Andre relevante nettsider:

Mvh
Anders Brenna
Nettsjef
Teknisk Ukeblad