Teknisk Fotball

Neida. Det er ikke snakk om en nylansering, men nå blir det fotball for alle penga.

Jeg skal ikke si så mye mer, men denne uken kommer vi med fotball på forsiden til Teknisk Ukeblad.

Det er ikke fordi vi blir et sportsblad, men fordi det er flere interessante aspekter knyttet til toppfotballen i Norge som faller naturlig innenfor det vi har definert som vår innholdstrekant: teknologi, næringsliv og samfunn/politikk.

I ukens utgave ser vi på flere interessante problemstillinger og områder relatert til toppfotballen, samt aktører som vi skriver mye om i Teknisk Ukeblad.

Vi har også tjuvstartet litt på nettavisen vår, og de av dere som leser TU.no og/eller nyhetsbrevet vil dere se at vi foreløpig har to IT-artikler relatert til nettfotballen:

Disse to er forøvrig ikke relatert til hovedoppslaget vårt, som heller ikke har noe med nettfotballen å gjøre. Det går på andre sider ved norsk toppfotball.

 • http://www.fotballblogg.no E2E2

  Det blir spennende.
  Viktig med flere aktører som dekker fotball med litt andre vinklinger enn dag-til-dag-, kamp-til-kamp-vinklingen til dagsavisene. Lykke til.
  PS: Vi prøver på vår måte her: fotballblogg.no
  Twitter: @fotballblogg

 • http://www.intensedebate.com/people/teknu Teknisk Ukeblad
 • Anti-sport

  Vær nå bare oppmerksom på at lesergruppen deres er noe annerledes enn lesergruppen til dagsavisene, og at som fagblad for Tekna og NITO har dere en stor gruppe lesere som aktivt unngår sportsstoff.
  Å miste den gruppen lesere vil være et tap for bladet!

 • http://intensedebate.com/people/teknu Teknisk Ukeblad