ONA09 i San Francisco

Teknisk Ukeblad er på plass i San Francisco for å delta på ONA09, journalistikk- og teknologikonferansen til Online News Association (ONA), søsterorganisasjonen til nystartede NONA her i Norge.

Vi er er for å lære, inspirere, etablere kontakter og få en status på hva som skjer og kommer til å skje med mediene i nærmeste fremtid. I utgangspunktet er det ikke en journalistisk tur, men det ville være rart om det ikke kom noe nyhetsverdig herfra som vi kan skrive om.

Tanken er derfor å dele rapporteringen i 2: konferanseblogging her på Teknisk Beta og nyhetsrapportering på TU.no. De som bare vil følge ONA09 her på bloggen, kan gjøre det via knaggen ONA09 ved å gå til TekniskBeta.no/tag/ona09/. Dette første innlegget vil også bli oppdatert med litt ymse informasjon, slik at ikke enhver liten filledetalj får sitt eget nye innlegg.

Dere som ikke er interessert får ha oss unnskyldt for å muligens pumpe bloggen vår full av notater, tanker og referater herfra. Kom innom i neste uke, så er det hele over. :-)

Nordmenn

Undertegnede reiser hit sammen med Arne Krumsvik, men vi er flere nordmenn som er her:

Konferansen har en egen bruker og knagg (hashtagg) på Twitter: #ona09. Der blir det trolig skrevet mest på engelsk, og de sliter ikke med den norske uttalen… Det kan derfor tekes at vi bør ha en egen norsk knagg. :-)

Cover IT Live

Spørsmål eller annen form for interaktivitet vil delvis gå gjennom CoverITLive gjennom hele konferansen. Bruk gjerne debattfeltet under artikkelen også.

Blogginnlegget oppdateres sporadisk og ved tilfeldige intervaller…