Nyhetsskjerm på IT-Tinget

Teknisk Ukeblad var på plass på IT-Tinget 2009, og stilte blant annet med en betautgave av vår konferanseskjerm.

Slik så den ut på slutten av konferansen:

IT-Tinget-konferanseskjerm

Vi la opprinnelig opp til en tredeling av skjermen. Tanken var at vi skulle ha nyheter på venstre side, informasjon om konferansen og kommende foredrag på den midterste og sosiale medier på den tredje.

Det gikk ikke helt etter planen ettersom dette må sies å være en tidlig beta av konferanseopplegget vårt, men vi sier oss likevel fornøyd med hva vi fikk tid på relativt kort tid.

Nettsiden ble satt opp onsdag morgen, og programmet ble lagt inn på toget ned til Tønsberg. Det tok også litt lengre tid enn det burde, ettersom vi ikke hadde en digital utgave tilgjengelig, og derfor manuelt måtte skrive inn informasjon om foredragsholdere, samt hvor og når de forskjellige foredragene skulle holdes.

Vi la opp et par tidligere IT-saker i den venstre spalten til å begynne med, og så la vi ut bildet av ErgoGroup-sjefen Terje Mjøs mens foredraget fortsatt pågikk. Dermed var den klar på skjermen uten for foredragssalen før åpningen var ferdig. Ettersom ingen av artiklene på nyhetsskjermen var klikkbare, kunne vi få på plass selve artikkelen etterpå.

Vi fikk også lagt på plass en Twitter-widget for å vise alle Twitter-innlegg med knaggen #ittinget. Det var tydeligvis en suksess, ettersom antall Twitter-meldinger tok seg raskt opp så fort den var på plass. Flickr-løsningen rakk vi rett og slett ikke.

Selv om løsningen er alt annet enn ferdig, er jeg ikke et sekund i tvil om at dette er noe vi skal videreutvikle og gjøre mer ut av. Når vi får ting på plass, ser vi også for oss å lage en mer permanent utgave for TV-skjermer på andre steder enn konferanser…