Mitt nye TV-program

Jeg har tenkt på det en stund, og selv om jeg ennå ikke har funnet noe fornuftig navn, bestemte jeg meg for at idag var dagen for å lansere programmet.

I korte trekk dreier det seg om et medieprogram der jeg tenkte å ta for meg aktuelle medietemaer på det som forhåpentligvis er en morsom måte.

I første episode tar jeg for meg medienes selvopptatthet, og jeg har også en eksklusiv nyhet som ikke er kjent andre steder.

Temaer til nye episoder er notert, men vi får se hvordan det går.

Episoden er lagt ut på YouTube og innholdet er lisensiert under en Creative Commons By Attribution Non-Commercial klausul. Det betyr at hvem som helst kan bruke den til hva de vil så lenge de ikke driver kommersielt. Hva som er kommersielt er ofte et åpent spørsmål, men i dette tilfellet dreier det seg mest om ikke å drite seg alt for mye ut. Jeg tillater derfor det meste. Bare spør, så får du nok ja.

 • http://sondreb.com/blog/ Sondre

  Bra mediaprogram! Måtte le litt for meg selv her. Gratulerer med ny jobb! Hva med ABNN (AB News Network)?

  @SondreB

 • http://www.oter.net/ Jo Christian Oterhals

  Veldig bra Anders. Dette synes jeg er en god satire over mediejournalistikk, i alle fall slik den kan fremstå enkelte dager. Ironien i det hele er imidlertid at humoren trolig er mest synlig for oss som jobber i de selvopptatte mediene :-)

 • http://takras.net André

  Jeg har fulgt med på bloggen din, og jeg er nærmest krenket over å bli omtalt som “ingen”. Etter så mange år med å være “andre”, så skjer dette! :)

  Flott tv-program, jeg trakk på smilebåndet ganske mye. Håper du klarer å fortsette med god satire i fremtidige episoder.

 • http://blogg.abrenna.com Anders Brenna

  Takk!

  @SondreB
  Jeg tenkte på ABN, og det er i samme gate, men er ikke helt enig med meg selv.

  @Other House
  Du har nok helt rett i det. Dessuten har jeg hørt de ryktene om at det har foregått endel diskusjoner om at redaksjonene ønsker å vinkle litt mer positivt. Det så man på et par litt merkelig positive vinklinger tidligere denne uken, og så kom det plutselig noen konkrete nyheter som slo fast at jo, det er en del skumle realiteter.

  Jeg hadde egentlig tenkt å koble dette opp mot journalisters selvopptatte tro på at vi skaper og løser kriser, men jeg kjørte dette i et opptak uten notater eller manuscript så jeg glemte rett å slett hele poenget mitt :-)

  @André
  “Ingen” betyr 98 personer som følger min feed.

 • Sjur

  Hmm.. Hadde tenkt å si:
  Don’t quit you day job..

  Men det er muligens litt sent.. 😉

 • http://carstenhp.blogspot.com carstenhp

  Kult program, Anders! Men hvem vil ansette han programlederen Anders Brenna når han ikke klarer å finne ut hvor han derre Anders Brenna i Digi skal starte? Ikke journalistikk helt på pari?!

  :-)

 • http://senikk.tv Terje Pedersen

  Du har et navnløst program mens jeg har t-skjorte med logo uten et milisekund video, flire.

  Er en smule nysgjerrig nå på hva slags type jobb du skal gå over til :-)

 • Pingback: Teknisk Beta » Er det viktig å lenke til blogger?()

 • http://intensedebate.com/people/adrianke Adrian K. Eriksen

  Nå har vi kommet til mai-måned og ennå ikke ett nytt program! Vil ha mer.