Bloggernes Gullbloggen kåring

Jeg har laget en spørreundersøkelse hvor alle bloggere kan gi karakterer til de nominerte kandidatene til Dagbladet’s kåring av Gullbloggen.

Dette er bare for morro skyld og jeg går ikke god for at undersøkelsen holder vitenskapelige kvalitetsmål i forhold til hvordan spørreundersøkelser skal gjennomføres.

Gi de nominerte kandidatene en karakter fra 1-5 hvor 5 er det beste. Så ser vi om bloggernes egne oppfattninger stemmer overens med hva juryen kommer frem til.

Gå her for å delta i kåringen.

For at dette skal bli best mulig trenger jeg masse hjelp for å få flest mulig bloggere til å delta. Skriv et innlegg om denne undersøkelsen på din egen blogg. Legg igjen en link til den i kommentarfeltet til de bloggerne som dere synes bør delta. Velg selv om dere vil linke direkte til undersøkelsen eller til dette innlegget. Det viktigste er at vi får flest mulig til å delta. De som har moralske kvaler mot dette får heller hetse meg i kommentarfeltet mitt. Jeg lover å ta meg nær av hvert eneste kritiske innlegg.

Alle resultater vil bli lagt ut her så alle kan se. Unntaket er naturligvis eventuelle navn og emailadresser.