Artikler om #dld og #krevsvar

Jeg skrev en svært tabloid kronikk om Datalagringsdirektivet som Dagbladet publiserte mandag 22. november 2010. Det er en av svært mange artikler jeg har skrevet, og jeg tenkte jeg skulle lage en liten oversikt over relaterte artikler.

Ettersom jeg har blogget aktivt siden 2003, og vært journalist siden 2006, har det blitt mange artikler totalt. Temaene jeg har skrevet om varierer, men jeg synes det blir litt for snevert å bare ta med de som direkte nevner Datalagringsdirektivet. Jeg har derfor valgt å også ta med de som omhandler #krevsvar, som er en relevant sak, samt andre artikler som dreier seg om internett og personvern.

Listen er sikkert ikke komplett, og jeg skal forsøke å oppdatere den når jeg finner artikler som har blitt utelatt. Uansett, her er den:

Artiklene er ikke sortert etter dato, men etter når jeg fant lenken til de. :-)

Jeg har valgt å bare ta med kommentarartikler, blogginnlegg og kronikker. Dersom jeg skulle inkludert “vanlige” journalistiske artikler ville det rett og slett blitt for mange. Det er likevel en jeg ønsker å ta med, og det er denne feature-artikkelen jeg skrev i digi.no: Bli med på et ekte hacker-angrep